На варті добробуту міста
  

        Сьогодні  КП «Гайсинводоканал» хоче ознайомити Вас з роботою працівників аварійно-відновлювальних бригад. Це саме ті люди, які самовіддано працюють заради того, щоб життя мешканців міста стало ще комфортнішим.

        У нас багато досвідчених спеціалістів. Деякі наші фахівці працюють в комунальній сфері більше 20 років. Працювати на цій роботі погодиться далеко не кожен - робота складна та не має високої заробітної плати за важку фізичну працю. Робота наших бригад ніколи не була простою, через зношеність трубопроводів. Частина наших фахівців перебуває у постійному контакті зі стоками, забрудненими фекаліями, інша – із холодною водою. Така складна праця зумовлює розвиток багатьох професійних захворювань: артриту, ревматизму, хвороб дихальної системи, зору тощо.

        Згідно з графіком аварійно-відновлювальні бригади працюють з 8.00 до 17.00, але робочий день часто розпочинається ще до 8-ої години ранку та часто приходиться усувати неполадки і ввечері, і вночі, і у вихідні. Робочий день може тривати навіть добу, адже інколи стаються надзвичайно складні ситуації, котрі потребують багато часу та зусиль для вирішення. Наші працівники виконують свою роботу за будь-яких погодних умов,  доводиться працювати в екстремальних умовах, а саме взимку у холодній воді.

        Більшість мешканців міста бачить лише результат їх роботи, не задумуючись наскільки важким може бути процес її виконання. Варто цінувати кожну роботу та підтримувати один одного, особливо в такий складний час.

        Шановні споживачі, будь ласка, сплачуйте за отримані послуги, саме від вашої вчасної оплати, за надані послуги, залежить своєчасна оплата податків, оплата за послуги електроенергії та інші комунальні послуги нашим підприємством, придбання необхідних матеріалів, реагентів, палива та виплата заробітної плати працівникам підприємства. 

        Якщо у Вас виникли будь-які запитання телефонуйте до нас в будь який зручний для вас час за телефонами: (04334) 2-13-40, (098) 80-85-466 робочі дні; (063) 30-44-197, (096) 87-11-581 вихідні дні.

 З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»

 

 

 

 

 

Більше статей...