Статистика роботи КП «Гайсинводоканал» за березень 2024 р.

 

        Щодня КП «Гайсинводоканал» працює над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення абонентам міста Гайсин. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

        Працівники надають абонентам інформацію через наші різноманітні дистанційні сервіси: веб-сайт, Telegram-канал, Viber-бот, Особистий кабінет, а також на особистому прийомі в Центрі обслуговування.

        Впродовж березня 2024 р. працівники КП «Гайсинводоканал» виконали 21 роботу по ліквідації несправностей на комунікаціях водопровідної мережі. Були проведені ремонтні роботи в колодязі на мережі водопостачання по вулиці Заводська. Були проведені роботи з прокладання мережі водопостачання 20 метрів та водовідведення 33 метрів та підключення нових абонетів по вулиці Соборна та вулиці Братів Котенків (Тімірязєва).

        По усуненню пошкоджень та прочищенню засмічень на каналізаційній мережі було виконано 22 роботи. Були проведені ремонтні роботи каналізаційного колодязя по вулиці Південна,чистка та промивка каналізаційної насосної станції по вулиці Робітнича.

        Було встановлено та замінено 65 індивідуальних приладів обліку водопостачання (лічильників), а також виконано 85 робіт слюсарями згідно заяв абонентів. Проведені заміни корінного крана на мережі водопостачання по вулицях Гоголя, Соборна, 3 провулок Данила Нечая. Слюсарями КП «Гайсинводоканал» було проведено 6 обстежень мережі водопостачання.

        Працівниками КП «Гайсинводоканал» було проведено 75 комплексне обстеження мереж, що знаходяться у власності абонентів. Контролерами було здійснено обхід 439 абонентів для зняття показників засобів обліку. Було доставлено 9280 квитанцій абонентам контролерами КП «Гайсинводоканал».

        Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання насосних станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. Булипроведеніремонтних робіт на свердловині на районі Замостя. Виконан ремонт електрообладнання та компресорної станції на очисних спорудах міста, регламентні роботи з насосним обладнанням на свердловинах та насосних станціях міста. Виконані регламентні електромонтажні роботи на КНС. А також виконані роботи з благоустрою закріпленої території міста вулиця Паркова та території Белендіївської насосної станції.

        Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки, вони постійно відбирають проби та проводять аналізи. За березень 2024 р. акредитованою хіміко-бактеріологічною лабораторією питної води КП «Гайсинводоканал» було зроблено 105 досліджень питної води: 79 санітарно-хімічних та 26 мікробіологічних аналізів, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН. Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»