Статистика роботи КП «Гайсинводоканал» за лютий 2024 р.

       

        Щодня КП «Гайсинводоканал» працює над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення абонентам міста Гайсин. По всьому місту наші аварійні бригади усувають прориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

        Працівники надають абонентам інформацію через наші різноманітні дистанційні сервіси: веб-сайт, Telegram-канал, Viber-бот, Особистий кабінет, а також на особистому прийомі в Центрі обслуговування.

        Впродовж лютого 2024 р. працівники КП «Гайсинводоканал» виконали 16 робіт по ліквідації несправностей на комунікаціях водопровідної мережі. Були проведені ремонтні роботи в колодязях на мережі водопостачання по вулиці Свободи, 1 Травня, Відродження, Грушевського та Соборна.

        По усуненню пошкоджень та прочищенню засмічень на каналізаційній мережі було виконано 42 роботи. Були проведені роботи по заміні мережі водовідведення по вулиці Південна та реконструкції каналізаційних колодязів по вулиці Південна, Заводська та Переяславська.

        Було встановлено та замінено 93 індивідуальних приладів обліку водопостачання (лічильників), а також виконано 102 роботи слюсарями згідно заяв абонентів. Проведені заміни запірної арматури на мережі водопостачання та заміни корінного крана на мережі водопостачання по вулиці Гоголя. Слюсарями КП «Гайсинводоканал» було проведено 10 обстежень мережі водопостачання.

        Працівниками КП «Гайсинводоканал» було проведено 71 комплексне обстеження мереж, що знаходяться у власності абонентів. Контролерами було здійснено обхід 743 абонентів для зняття показників засобів обліку. Було доставлено 9274 квитанцій абонентам контролерами КП «Гайсинводоканал».

        Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання насосних станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. Булипроведені ремонтні роботи з електрообладнанням на Кочурівській насосній станції та НС по вулиці Жовтнева. Були виконані роботи з благоустрою територій навколо свердловин по вулиці Алейна та 1 Травня, а також прибирання закріпленої території міста.

        Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки, вони постійно відбирають проби та проводять аналізи. За лютий 2024 р. акредитованою хіміко-бактеріологічною лабораторією питної води КП «Гайсинводоканал» було зроблено 107 досліджень питної води: 81 санітарно-хімічних та 26 мікробіологічних аналізів, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН. Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»