Статистика роботи КП «Гайсинводоканал» за вересень 2023 р.
   

       

        Щодня КП «Гайсинводоканал» працює над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення абонентам міста Гайсин. По всьому місту наші аварійні бригади усувають прориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

        В той же час працівники продовжують надавати абонентам інформацію через наші різноманітні дистанційні сервіси: веб-сайтTelegram-каналViber-ботОсобистий кабінет, а також на особистому прийомі в Центрі обслуговування.

         Протягом вересня 2023 р. працівники КП «Гайсинводоканал» виконали 30 робіт по ліквідації несправностей на комунікаціях водопровідної мережі. А також 31 роботу по усуненню пошкоджень та прочищенню засмічень на каналізаційній мережі.

        Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання насосних станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди.

        Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки, вони постійно відбирають проби та проводять аналізи. Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»