Що робити в разі зміни власника?

         

        Згідно ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» та постанови КМУ «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» № 690 від 05.07.2019 р. абонент має протягом місяця (з моменту виникнення змін) повідомити КП «Гайсинводоканал» про зміну власника житла, а також про фактичну кількість осіб, які постійно проживають у житлі споживача. 

        Шановні абоненти, в разі зміни власника житла, кількості проживаючих осіб, особистих даних власника, тощо, Вам необхідно звернутися до Центру обслуговування абонентів КП «Гайсинводоканал». Для переоформлення особового рахунку необхідно подати підтверджуючі документи (оригінали та копії): паспорт та ідентифікаційний код власника; документи, що підтверджують право власності та витяг з реєстру на право власності; домову книгу прописки, технічний паспорт на жилий будинок, проектну документацію на водопровідний ввід, довідки тощо.

        В разі зміни кількості зареєстрованих проживаючих. Кількість зареєстрованих проживаючих важлива тільки якщо водопостачання відбувається без встановленого засобу обліка (лічильника). Оскільки нарахування відбуваються згідно норм споживання питної води затверджених Гайсинською міською радою. У разі зміни кількості зареєстрованих проживаючих необхідно звернутися до Центру обслуговування абонентів КП «Гайсинводоканал».

        У разі смерті одного з зареєстрованих – свідоцтво про смерть та інформаційну довідку про реєстрацію споживача за даною адресою (що споживач на момент смерті був зареєстрований за даною адресою), будинкова книга.

        Якщо у Вас виникли будь-які запитання з приводу оплати послуг, здійснення перерахунку, стосовно підключення послуг – зверніться в Центр обслуговування абонентів за адресою: м. Гайсин вул. Паркова (Гагаріна) 35 або за телефонами: (04334) 2-13-40, (098) 80-85-466 робочі дні; (063) 30-44-197, (096) 87-11-581 вихідні дні.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»