Допуск контролера
   

        

        КП «Гайсинводоканал» просить усіх своїх споживачів забезпечувати безперешкодний доступ своїм працівникам для виконання службових обов’язків .

        Контролери виконують важливі функції: знімають показники лічильників; складають акти про зірвані пломби, непрацюючі лічильники, зміну кількості проживаючих осіб; проводять необхідні заходи з інформування абонентів, які сприяють ефективній співпраці.

        Навіть якщо Ви кожного місяця вчасно передаєте показники лічильників, обов’язково забезпечуйте доступ контролерам КП «Гайсинводоканал» для проведення контрольного зняття показань засобів обліку.

        Жодних підстав для побоювань у тому випадку, якщо споживач вірно подає показники і не здійснює крадіжок води, немає. Якщо раптом у вас виникли сумніви щодо підтвердження особи контролера – кожен контролер нашого підприємства має посвідчення та прийшовши до споживача може пред’явити його на першу вимогу.

        Кожен із наших працівників завжди хоче допомогти абонентам, тому ми будемо вдячні, якщо ви проявлятимете розуміння та повагу до наших контролерів.

 З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»