Шановні споживачі!
   

        Повідомляємо Вам, про необхідність оплати заборгованості за спожиті послуги водопостачання, водовідведення та абонентської плати  або укладання договору реструктуризації боргу у найкоротші терміни!

        Враховуючи складну ситуацію із розрахунками за вже надані послуги, КП «Гайсинводоканал» було вимушене підготувати та направити до суду позовні заяви про примусове стягнення заборгованості за спожиті послуги.

        Звертаємо увагу, що у рамках виконавчого провадження для споживачів можуть наставати негативні наслідки у вигляді накладання арештів на все рухоме та нерухоме майно та банківські рахунки (в тому числі зарплатні та пенсійні картки) усіх зареєстрованих осіб та співвласників квартир, по яких обліковується заборгованість. Також, згідно із ст. 4 ЗУ "Про судовий збір" оплата судового збору при видачі судового наказу, покладається на боржника, додатково до суми заборгованості, що підлягає до стягнення.

        У разі наявності об’єктивних причин, що наразі не дають можливості споживачу повністю розрахуватися із наявною заборгованістю, просимо терміново звернутися до КП «Гайсинводоканал» для укладання договору реструктуризації боргу. З питань оплати боргу або його реструктуризації для відкликання із суду позовної заяви про примусове стягнення боргу, просимо звертатися за телефоном 098-80-85-466.

        Сподіваємось на Вашу свідомість і виражаємо подяку кожному, хто вчасно і в повному обсязі оплачує рахунки. Саме від вашої вчасної оплати, за надані послуги, залежить своєчасна оплата податків, оплата за послуги електроенергії (а це водопостачання та водовідведення вчасно до кожної оселі) та інші комунальні послуги нашим підприємством, придбання необхідних матеріалів, реагентів, палива та виплата заробітної плати працівникам підприємства.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»