Шановні абоненти, мешканці міста!
  

        Працівники КП «Гайсинводоканал» постійно здійснюють обстеження стану каналізаційних колодязів. Допомагають і мешканці міста, які при виявленні відкритих люків інформують аварійну службу підприємства. У випадку відкритого люка наші працівники оперативно реагують, адже відкритий люк – це небезпека для перехожих, які можуть травмуватись. Особливо небезпечно це для дітей. Будьте пильними та бережіть своє життя.

        Повідомляємо, що протягом кількох останніх тижнів, були викрадені каналізаційні люки КП «Гайсинводоканал». Крадіжка люків – це загроза життю людей, отже стосується кожного. Окрім того, люки є комунальною власністю. Кожний вкрадений і відновлений каналізаційний люк – додаткові витрати нашого підприємства. Хочемо нагадати, що за крадіжку передбачено покарання згідно ст. 185 Кримінального Кодексу України в залежності від розміру завданої шкоди – від штрафів, громадських чи виправних робіт, арешту до позбавленням волі на строк від трьох років.

        Звертаємось до підприємців, які здійснюють прийом металобрухту, не приймати люки в будь-якому вигляді, в тому числі побитому. Адже ваші дії спонукають та заохочують крадіїв! Адміністрація водоканалу переконливо просить громадян, що були очевидцями скоєння злочинів, повідомляти до відділу поліції міста.

        КП «Гайсинводоканал» звертається до мешканців міста з проханням повідомляти про відкриті каналізаційні люки за телефонами: 063-30-44-197, 096-87-11-581. Інформація буде передана службам, які в максимально короткі терміни усунуть цю загрозу.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»