Шановні абоненти, мешканці міста!
   

 

        На цьому тижні до КП «Гайсинводоканал» надійшло кілька скарг від абонентів по вулиці Богдана Хмельницького про відсутність води та/або зменшення тиску води.

        Причиною тимчасової відсутності води стало те, що було кілька пошкоджень водогону по вулиці Богдана Хмельницького 41 на Заводі Продтоварів, по вулиці Богдана Хмельницького 46 біля Медичного коледжу, по вулиці Івана Франко та вихід з ладу запірної арматури (засувки Д100) мережі водопостачання по вулиці Богдана Хмельницького 39 в Садочку №1. 

         Протягом кількох днів аварійне пошкодження було ліквідовано, була замінена засувка мережі водопостачання. На сьогодні водопостачання та тиск в мережі відновлені.

        Висловлюємо щиру подяку мешканцям міста за проявлене терпіння та порозуміння під час цієї складної ситуації. Перепрошуємо за тимчасові незручності, нажаль, ми не можемо передбачити заздалегідь аварійні ситуації.

        Просимо Вас, шановні абоненти, у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, звертайтеся в аварійну службу КП «Гайсинводоканал» за телефонами: 063-30-44-197, 096-87-11-581.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»