Наші бджілки-трудівниці
   

         Сьогодні  КП «Гайсинводоканал» хоче ознайомити Вас з роботою контролера. Контролери –  обличчя нашого підприємства. Це  люди, з якими споживачі спілкуються частіше, ніж з працівниками інших служб. В КП «Гайсинводоканал» працює дружній колектив контролерів, переважно це жінки, на чиї плечі покладені важливі та відповідальні обов’язки по роботі з абонентами, яких більше ніж 9000, їх робота одна з найскладніших.

        Контролери виконують важливі функції: знімають показники лічильників; складають акти про зірвані пломби, непрацюючі лічильники, зміну кількості проживаючих осіб; проводять необхідні заходи з інформування абонентів, які сприяють ефективній співпраці. Кожен контролер нашого підприємства має посвідчення та прийшовши до споживача має пред’явити його на першу вимогу.

        Навіть якщо Ви кожного місяця вчасно передаєте показники лічильників, обов’язково забезпечуйте доступ контролерам КП «Гайсинводоканал» для проведення контрольного зняття показань засобів обліку.

        Люди, які працюють на цій посаді, змушені виконувати свою роботу за будь-яких погодних умов. Часто вони зіштовхуються з агресією і нерозумінням абонентів. Просимо всіх абонентів КП «Гайсинводоканал» сприяти роботі контролерів. Кожен із наших працівників завжди хоче допомогти абонентам, тому ми будемо вдячні, якщо ви проявлятимете розуміння та повагу до наших контролерів.

  

        КП «Гайсинводоканал» звертається до мешканців міста з проханням розрахуватись за спожиті послуги. Фахівці підприємства «Гайсинводоканал»  щоденно виконують роботи з водопостачання та водовідведення, аварійна служба здійснює ремонтні роботи з усунення поривів та засмічень на водопровідно-каналізаційних мережах, щоб в найкоротші терміни відновити послуги.

        Шановні споживачі, саме від вашої вчасної оплати, за надані послуги, залежить своєчасна оплата податків, оплата за послуги електроенергії та інші комунальні послуги нашим підприємством, придбання необхідних матеріалів, реагентів, палива та виплата заробітної плати працівникам підприємства. 

        Якщо у Вас виникли будь-які запитання з приводу оплати послуг, здійснення перерахунку, стосовно підключення послуг чи рекомендації для покращення нашої роботи - телефонуйте до нас в будь який зручний для вас час за телефонами: (04334) 2-13-40, (098) 80-85-466 робочі дні; (063) 30-44-197, (096) 87-11-581 вихідні дні.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»