Детальна інструкція користування Особистим кабінетом

Можна зручно передати показник лічильника, сформувати квитанцію та сплатити за послуги КП «Гайсинводоканал» за допомогою сервісу «Особистий кабінет» на веб-сайті

  1. Перейдіть за посиланням http://haysinvodokanal.com.ua/abon/ до сервісу «Особистий кабінет».

  2. Введіть особовий рахунок в форматі: ХХХХ – тільки цифри . Особовий рахунок ви можете побачити в квитанції на оплату послуг або уточнити в Центрі обслуговування абонентів.

  3. Введіть прізвище, тільки українськими буквами, незалежно від розміру букв (зареєстроване за Вашим особовим рахунком прізвище можна звірити у розрахунковій квитанцій поле «ПІБ»).

  4. Натисніть «пошук».

     

      

  5. На екрані з’явилась інформація по особовому рахунку.

  6. Стан особового рахунку: П.І.Б.; тариф; як відбуваються нарахування (норма/лічильник); інформація про лічильник (його номер, дата попередньої повірки та дата наступної повірки) – зміни тут може вносити тільки працівник КП «Гайсинводоканал», якщо якась інформація не коректна, Вам необхідно повідомити про це в Центрі обслуговування абонентів.


  7. Натиснувши «рахунок»,в окремому вікну відкриється рахунок-квитанція за послуги, такий же рахунок Ви отримуєте щомісяця в друкованому вигляді.


  8. Поточні показники лічильників: номер лічильника; дата внесення останнього показника; показник; поточна дата; віконце для введення поточного показника. Натисніть «редагувати» – введіть поточний показник – натисніть «зберегти». На підставі внесених Вами даних у рахунку-квитанції буде зазначено суму до сплати.


     

  9. Дані абонента по місяцях: інформація по нарахуванню по Вашому особовому рахунку за останні 6 чи 12 місяців, Ви можете вибрати за який період необхідна інформація, для отримання більш детальної інформації, натисніть «+».


  10. Довідка pdf - в окремому вікну відкриється довідка з інформацією про нарахування та оплату за послуги за останні 12 місяців.


  11. Оплатити – ця кнопка переведе Вас за посиланням на сайт ПриватБанку для оплати за послуги.

 

        Нагадуємо, що вносити дані лічильників необхідно регулярно з 10 числа до кінця календарного місяця.

        Дякуємо, що передаєте показники онлайн вчасно!

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»