Комунальне підприємство «Гайсинводоканал» повідомляє 
   

        Звертаємо увагу споживачів послуг водопостачання та водовідведення, які мають заборгованість за послуги перед КП «Гайсинводоканал».

        Набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану» від 11 квітня 2023 року № 3048-IX,  відповідно до нього внесено зміни до Закону України «Про виконавче провадження» від 22 травня 2023 р. № 1404-VIII та відновлено арешти коштів боржників у разі відкритого щодо них виконавчого провадження за рішенням суду.

        Звертаємо увагу, що КП «Гайсинводоканал» не припиняє роботу по стягненню заборгованості з боржників в судовому порядку за надані послуги. Результат несплати послуг – арешт рахунків, заборона на виїзд за кордон, а у найгіршому випадку боржник ризикує залишитися без житла (за заборгованості розміром 20 мінімальних зарплат).

        КП «Гайсинводоканал» наполягає на погашенні заборгованості перед нашим підприємством або пропонуємо звернутися з заявою на реструктуризацію боргу.

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»