Відновлено обов’язкову повірку лічильників

 

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГАЙСИНВОДОКАНАЛ» ПОВІДОМЛЯЄ!!!

 

        ВІДНОВЛЕНО ПОВІРКУ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ (лічильників) комунальних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №440 від 7 квітня 2023 року. Ухвалене рішення поширюється на усі території України, крім територій тимчасово окупованих РФ та територій активних бойових дій.

        Постанова Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2022 року номер 412, згідно з якою до завершення воєнного стану повірка лічильників не була обов’язковою, ВТРАТИЛА ЧИННІСТЬ!

        Споживачі, у яких минув термін повірки лічильників, мають забезпечити повірку власних засобів обліку протягом трьох місяців після закінчення опалювального періоду відповідно до постанови КМУ №440 від 7 квітня 2023 р.

        Інформація про дату наступної повірки вказана в РОЗРАХУНКОВИХ КВИТАНЦІЯХ, які щомісячно надсилаються абонентам КП «Гайсинводоканал». Додатково дізнатися про те, чи потребує повірки Ваш лічильник, можна в паспорті приладу (ів) обліку, свідоцтві про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки, в «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ» на нашому сайті або звернувшись у відділ збуту за телефонами: (04334)-2-13-40, 0988085466.

        Акт про проведення повірки необхідно надати в абонентський відділ КП «Гайсинводоканал».

        З детальною інформацією про повірку лічильників Ви можете ознайомитись на сторінці нашого сайту, у розділі: «Абонентам →Повірка лічильників».

З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»