Статистика роботи КП «Гайсинводоканал» за жовтень 2023 р.

 

        Щодня КП «Гайсинводоканал» працює над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення абонентам міста Гайсин. По всьому місту наші аварійні бригади усувають прориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

        В той же час працівники продовжують надавати абонентам інформацію через наші різноманітні дистанційні сервіси: веб-сайт, Telegram-канал, Viber-бот, Особистий кабінет, а також на особистому прийомі в Центрі обслуговування.

        Протягом жовтня 2023 р. працівники КП «Гайсинводоканал» виконали 20 робіт по ліквідації несправностей на комунікаціях водопровідної мережі. Було обстежено та замінено 30 м. аварійної ділянки на мережі водопостачання.

        По усуненню пошкоджень та прочищенню засмічень на каналізаційній мережі було виконано 30 робіт.

        Були проведені роботи з прокладання мережі водопостачання та водовідведення 1 700 метрів по вулиці Українська, Богдана Хмельницького, 1 Травня, 2 провулок Української, Перекопська. Підключено 6 нових абонентів.

        Були проведені роботи з благоустрою території після ремонтних робіт по вулиці Перекопська, Українська.

        Було встановлено 14 та замінено 31 індивідуальних приладів обліку водопостачання (лічильників).

        Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання насосних станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. Були проведені роботи з обслуговування та заміни насосного обладнання на насосних станціях водопостачання та водовідведення по вулицях Жовтнева, Робітнича, 2 провулок 1 Травня. А також був проведений ремонт насосного обладнання на Центральній НС та насосній станції №2.

        Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки, вони постійно відбирають проби та проводять аналізи. За жовтень 2023 р. нашою акредитованою хіміко-бактеріологічною лабораторією питної води було зроблено 110 досліджень питної води: 84 санітарно-хімічних та 26 мікробіологічних аналізів, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН. Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

 З повагою адміністрація КП «Гайсинводоканал»